0343 – 46 11 18 info@bbqleersum.nl

Aankomst & Routebeschrijving

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant!

Aankomst

Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag. (woensdag en donderdag alleen op basis van reservering). Vanaf 17.00 uur steken we onze houtskoolbarbecues aan. Zie verder bij: Openingstijden

Mooi weer op de Heuvelrug betekent gewoon TERRASWEER!! Barbecue Restaurant “De Heuvelrug” is gelegen aan de Scherpenzeelseweg 45A, op het hoogste punt van Leersum en midden in de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons restaurant en deze is ’s avonds voorzien van verlichting.

Komt u gerust verder en bekijk het barbecue diner en de prijzen. Neem eens een kijkje in de bar, het restaurant binnen of het restaurant buiten.

Routebeschrijving

Barbecue Restaurant “De Heuvelrug” ligt ten noorden van de kern van Leersum en is per auto of fiets goed te bereiken. Barbecue Restaurant “De Heuvelrug” heeft een ruime en ’s avonds verlichte parkeerplaats.

Routebeschrijving uit de richting Utrecht en Arnhem (A12 afslag Maarsbergen)
Rijd vanaf Maarsbergen (Snelweg A12) richting Leersum en ga op de eerste rotonde linksaf, richting Leersum centrum. Ga na de verkeerslichten op de rotonde met de schapen (in het centrum van Leersum) linksaf. Deze weg doorrijden en bochten volgen. Rijd de berg op. Boven op de berg aan de linkerzijde ligt Barbecue Restaurant “De Heuvelrug”

Routebeschrijving uit de richting Doorn (N225)
Rijd vanaf Doorn richting Leersum en ga op de eerste rotonde rechtdoor richting Leersum centrum. Zie verder beschrijving hierboven.

Routebeschrijving uit de richting Amerongen (N225)
Rijd vanaf Amerongen richting Leersum en ga op de eerste rotonde met de schapen (in het centrum van Leersum) rechtsaf. Deze weg doorrijden en bochten volgen. Rijd de berg op. Boven op de berg aan de linkerzijde ligt het Barbecue Restaurant “De Heuvelrug” aan de Scherpenzeelseweg 45a – 3956 KB – Leersum.

Routebeschrijvingen zijn ook van toepassing voor:
1. Camping en bungalowpark Landgoed Ginkelduin (Molecaten). Na 1,5 km van BBQ Leersum
2. Bosbad Leersum (naast BBQ Leersum)

Bel ons nu voor de afhaal- of bezorgservice