Kerstdiner 2018

 Voorgerechten

Trio van vis
of
Dubbel getrokken runderbouillon

Voor op de barbecue

Stoofpotje hete kip, Karbonade met een vleugje uit de hoge hoed
Barbecueworst à la “De Heuvelrug”, Varkenshaas

Ribeye , Kogelbiefstuk huis gemarineerd

 Varkenssaté met huisgemaakte marinade, Indische spek saté
Kip sjasliek met paprika en ui,
Indische Kipsaté

Kipfilet met kerrie en knoflook, Kipfilet “De Heuvelrug”

Kippenpootje, Huis gemarineerde spareribs, Speklap à la de chef,
Lamskotelet met een vleugje knoflook, Hamburger met ananas
In wijn gekookte mosselen, Rode mulfile Vis, Zalm à la de chef

Gamba’s op Indische wijze

 

Voor bij de barbecue.

Griekse salade, aardappelsalade, tonijnsalade, koolsalade,

gemengde sla, witlofsalade, meloen

aardappelkroketjes, frites

 

Sauzen

Knoflooksaus, cocktailsaus, mayonaise, mosterdsaus,

BBQ saus, satésaus, stroganoffsaus,

 

Dessert

Grand dessert of koffie met een huis gestookt  likeur

Met kerst draaien wij 2 series, 1 van 14.00 tot 18.00 uur en de 2e vanaf 19.00 tot 00.00 uur.

Het kerstmenu kost voor volwassenen €38,- per persoon en voor kinderen tot en met 10 jaar €7,50 plus de leeftijd.